Nagrada za izabrane goste

Tenerife

Ponuda, postupak rezervacije, opis i uslovi putovanja

1. Ponuda važi za 1-sedmični smeštaj u apartmanima turističkog kompleksa “Club Marina Tenerife”. Lokacija apartmana je u rezidentnom području Costa del Silencio, na južnom delu Tenerifa. Udaljenost od mora 100 m, u neposrednoj blizini naselje Las Galletas i 15 min vožnje od južnog dela aerodroma Reina Sofia, na južnom delu ostrva.

2. Smeštaj u klubskim apartmanima, zavisi od broja prijavljenih osoba (Uslov - potrebno je da, nosilac i bračni partner ispunjavaju starost od 35 do 75 godina). 2 osobe - studio; 4 osobe - apartman sa odvojenom spavaćom sobom. Svi apartmani su opremljeni kuhinjom, koja uključuje sve kuhinjske elemente i uređaje. Posteljina i peškiri su obezbeđeni bez novčane doplate.

3. Upotreba turističkih usluga kluba: Bazen, ležaljke, zabavni program, stoni tenis, pikado, fitness centar i mini klub za decu. Navedene usluge su besplatne. U krugu apartmanskog smeštaja nalazi se minimarket, restoran i snack bar. U blizini kluba postoji mogućnost igranja golfa, škola ronjenja, tenis, surfanje, sve to sa doplatom po važećem cenovniku pružaoca usluge. Na vaš zahtev, uz doplatu postoji mogućnost korišćenja polupansiona. Sve i više, uz prosečnu temperaturu od 25 °C

4. Rezervaciju Vašeg željenog termina putovanja potrebno je najaviti 3 meseca unapred. Potvrdu izabranog datuma dobićete u roku od 15 dana. Vaš odabrani termin možete dostaviti na sledeće načine:

I Putem pošte; naziv posrednika: Fit Product Svetozara Markovića 16 32000 Čačak

II Putem e-mail-a: fitproduct.tenerife@yahoo.com

III Putem telefona: 032/348-890

5. Izabrani termin morate dostaviti posredniku kompaniji Fit Product tri meseca pre relizacije putovanja.

6. Rezervaciju i administrativne usluge obavlja posrednik kompanija Fit Product.

7. Trošak puta, avionskog prevoza je o sopstvenoj režiji (Savetujemo Vas da kupovinu karte obavite nakon potvrđenog termina).

8. Besplatan transfer od aerodroma do apartmanskog naselja (Potrebna je prethodna najava).

9. Putovanje možete iskoristiti u roku od jedne godine, od dana održane prezentacije.

10. Putovanje nije moguće koristiti tokom Božićnih i Novogodišnjih praznika u slučaju da su kapaciteti popunjeni. Organizator (Club Marina Tenerife zadržava pravo da u takvim situacijama ne prihvati izabrani termin).

11. Organizator Club Marina i posrednik se obavezuje, da će klijentu obezbediti smeštaj u ”Club Marina” u trajanju od 7 dana, kao i navedenim osobama koje klijent vodi sa sobom, u roku od jedne godine (u slučaju slobodnih kapaciteta i ispunjavanju svih uslova).

12. Prisustvo promociji, koju ce održati „Club Marina“ tokom boravka na Tenerifima je obavezno. NISTE USLOVLJENI KUPOVINOM. Prezentacija u klubu traje 2h.

13. Po dolasku na recepciju potrebno je platiti 200 € depozita (ili kopiju kreditne kartice) koja Vam se pri odlasku vraća, ukoliko je apartman u prvobitnom stanju.

14. VAŽNO! Nakon rezervacije boravka, potrebno je platiti jednokratni iznos, za usluge rezervacije I ostalih administrativnih usluga u iznosu od 90 €. (Iznos se ne vraća u bilo kom slučaju otkazivanja ili realizacije putovanja). Iznos je namenjen za pokrivanje troškova rezervacije (za obavljenu rezervaciju apartmana) i upisa u registarski sistem Cluba Marina Tenerife. Istovremeno, potrebno je pre potvrde rezervacije popuniti “anketu rezervacije” koja je namenjena internoj obradi informacija kluba. U navedenoj anketi potrebno je ispuniti Vaše lične podatke o Vašim putnim navikama i podatke o Vašem imovinskom stanju (prihodi, vlasništvo, nekretnine). Ti podaci su obavezni, anketa koju je potrebno popuniti osnova je za potvrdu rezervacije od strane Cluba Marina u zavisnosti od ispunjavanja uslova. Vaši podaci biće obrađeni I usklađeni sa zakonima I neće se koristiti u druge svrhe I davati trećim licima.

15. Ponudu možete iskoristiti samo jednom. Ponovna rezervacija nije moguća

16. Opšti uslovi dostupni su na sajtu www.fitproduct.rs

Foto

Kontakt

FIT PRODUCT d.o.o.

Adresa: Svetozara Markovića 16
  32000 Čačak
Tel/fax: +381 32 348 890
Mob: +381 60 34 88 900
E-mail: info@fitproduct.rs