Vuneni silver sejf pojas sa magnetom

Vuneni silver sejf pojas sa magnetom
Vuneni silver sejf pojas sa magnetom

Vuneni silver sejf pojas sa magnetom, je pojas koji sa jedne strane ima čistu merino vunu, a sa druge strane pamučno platno protkano srebrnim argeto nitima, koje ovaj pojas održavaju antibakterijskim.

Po sredini pojasa je magnetna hematit traka dužine cm, i jačine 900 causa, što je dovoljno za lokalni deo tela. Sa strana imaju ove elastične trake, koje se mogu podešavati po dužini i na krajevima imaju pričvršćivače.

Pojas se najčešće koristi za lumbalnu deo leđa, za stomak kod žena, kao i na svakom drugom bolnom mestu. 100% je ventilirajući, tako da pri korišćenju nema potparavanja. Jako udoban i neosetljiv za nošenje.

Vuneni pojas

Vuneni pojas je pojas koji sa obe strane ima čistu merino vunu. Na krajevima ima elastične trake sa pričvršćivačima koji se mogu podešavati po dužini. Po sredini nema magnet, tako da je pogodan za osobe koje ne smeju koristiti magnete.

Pogodan je za apsolutno svaki deo tela.

Alpenkrauter emulzija

Alpenkrauter emulzija
Alpenkrauter emulzija

Alpenkrauter emulzija poznatija kao Alpska krema je čuvena nemačka krema napravljena od lekovitog bilja, najviše alpskog, nema anelgetika u sebi, kontraindikacije nisu poznate i svi je mogu koristiti.

Ako istegnete tetivu, iščašite zglob, ako vas bole ramena, kolena, zglobovi, vrat, leđa, glava i svaki zglobni deo tela, uzmite malo kreme na prst i kružnim i elipsastim pokretima prstiju nanesite kremu na bolno mesto. Masirajte bolno mesto dok koža ne upije svu kremu.

Najveći saveznik reumo spondiloze, išijasa, grčeva, gihta, bolova u zglobovima je nedostatak i gubljenje mazivnog tkiva koje vremenom i godinama nestaje i krckanje u zglobovima je upravo time izazvano, zbog toga je najveća uloga alpske kreme da obnavlja mazivno tkivoprodirući direktno kroz pore kože od zgloba i time smanjuje bol i opterećenje na zglobovima što povećava pokretljivost zglobova. Ne nanositi na oči i otvorene rane.

Euro top relaks jastuk

Euro top relaks jastuk
Euro top relaks jastuk

Euro top relaks jastuk, je jastuk koji je antibakterijski, antialergijski anatomski jastuk. Jastuk koji je napravljen od čistog pamuka i zato se može otkuvavati na 95 stepeni, bez centrifuge.

Samim otkuvavanjem on posteje antibakterijski i antialergijski, a pošto je prošiven i sa unutrašnje strane ima antiporozno platno koje ga održava anatomskim.

Jastuk je dimenzija 80×40 cm što je eurodin norma za svaki oblik glave.

Lagano se prilagodi vašem obliku glave kako god vi spavali u toku noći i podupire glavu i vrat tako da ih uvek održi u opsegu gde čovek ima dobar i dovoljan dotok krvi i kiseonika do samoga mozga tako da korisnici ovog jastuka manje pate od migrena, glavobolja, nesanica, nesvestica i vrtoglavice prilikom ustajanja. Ljudi se bude odmorniji.

Aqua filter

Aqua filter
Aqua filter
Aqua filter

Najjači prirodni filter za detoksikaciju vode!

Filter sa aktivnim ugljem od kokosa, magnetima, zeolitom i srebrnim nitima, prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora, pesticida. Deluje antibakterijski, uklanja kamenac, neprijatne mirise i poboljšava ukus vode...

Pet faza filtracije
Aqua filter deluje na više načina:

  • filcanim umetkom
  • aktivnim ugljem
  • zeolitom
  • magnetnim poljem
  • aeracijom mlaza

Aeracija mlaza
Molekuli vazduha i kiseonika se intenzivno mešaju sa molekulima vode dajući joj najlepši ukus oslobođen mirisa. Filter sa aktivnim ugljem se menja na svakih 400 l vode (oko 2 meseca upotrebe).

Upotreba
Filter se navlači na grlić slavine preko proširenja na njenom dnu. Prva natočena voda koja prođe kroz filter se prosipa nakon čega je vaš filter spreman za upotrebu i uživanje u zdravoj i prečišćenoj vodi.

Foto

Kontakt

FIT PRODUCT d.o.o.

Adresa: Svetozara Markovića 16
  32000 Čačak
Tel/fax: +381 32 348 890
Mob: +381 60 34 88 900
E-mail: info@fitproduct.rs